logo
speelparadijs Coevorden

Arrangementen Speelparadijs


kinderfeestje Ben jij binnenkort jarig of al jarig geweest, maar nog geen feestje gevierd? Zoek dan niet verder en vier je feestje bij Cowboy & Indianen Speelreservaat. Spelen bij Cowboy & Indianen Speelreservaat is voor kinderen één groot feest!
Kies een van onze verjaardagarrangementen en wij doen de rest. Wij zorgen voor een onvergetelijke dag! Van binnenkomst tot vertrek zul je je écht jarig voelen. Onze cowboy begeleidt je feestje en zorgt ervoor dat je niets te kort komt. Je kan zoveel vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen als je wilt.


schoolreisWil je een leuk uitje met de BSO? Een geweldig schoolreisje? Cowboy & Indianen Speelreservaat is een overzichtelijke en veilige locatie om het schoolreisje of uitje te organiseren.


indoor speelhal Voor gastouders, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen hebben we leuke arrangementen voor een peuteruitje. Laat de peuters heerlijk kruipen, klimmen, klauteren en ravotten op onze peuterafdeling.


all-in arrangementEen gezellige familiedag, burendag of uitje met vrienden beleef je bij Cowboy en Indianen Speelreservaat. Terwijl de volwassenen gezellig bijkletsen op het terras in de binnenspeeltuin of op het buitenterras, kunnen de kinderen heerlijk spelen zowel binnen als buiten!

Heb je speciale wensen?
Laat het ons weten bij het maken van je reservering.

Slagroomtaart

Wil je het extra feestelijk maken? Bestel dan een heerlijke verse slagroomtaart met je eigen foto of afbeelding.
Ook kan er een keuze worden gemaakt uit verschillende voorbeelden zoals cars, spongebob, prinsessen, K3. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Mail ons tegelijk met uw reservering door welke afbeelding er op de taart moet komen.

slagroomtaart met eigen foto of afbeelding
Prijzen
slagroomtaart

6 pers. taart € 14,95

12 pers. taart € 24,95