logo

Voorbereiding op uw bezoek

Reserveren

Om alles soepel te laten verlopen is het voor iedereen verplicht om vooraf te reserveren, zoals opgelegd door de overheid. Zo voorkomen we dat het te druk wordt in Cowboy & Indianen Speelreservaat. Reserveer snel. Vol = vol. Dit geldt ook voor onze gasten met vrijkaarten, peuterpashouders en abonnementhouders. Reserveren kan online, telefonisch of aan de deur.


corona Reserveren voor binnen of buiten terras

Omdat wij ook zitplaatsen buiten, zowel overdekt als onoverdekt kunnen aanbieden, en hier op dit moment wat meer mogelijkheden liggen wordt er bij de reservering gevraagd of u binnen of buiten wilt reserveren.

- Als u voor binnen reserveert is er op dat moment geen zitplaats voor buiten. Wel mogen kinderen zowel binnen als buiten overal spelen.

- Als u voor buiten reserveert is er geen zitplaats voor binnen. U mag wel eten en drinken binnen bestellen en afhalen, en er mag gewoon gebruik worden gemaakt van het toilet. Kinderen mogen zowel buiten als binnen overal spelen.

Het kan voorkomen dat uw tafeltje niet genoeg beschut is tegen de weersomstandigheden. Kleed u daarom goed passend op de weersvoorspellingen (warme jas, paraplu etc.).

corona Ouders/begeleiders van 18 jaar en ouder houden 1,5 meter afstand.

Er geldt zowel binnen als buiten dat gezinnen minimaal 1,5 meter afstand van andere gezinnen bewaren, ook op het terras in de buitenspeeltuin, buiten midgetgolfbaan en in de kinderboerderij.

corona Controlegesprek/gezondheidscheck.

corona Ouders/begeleiders vanaf 18 jaar en ouder mogen niet mee in de speeltoestellen!!!

corona Maximaal 2 personen, of meer personen die een gezamenlijke huishouding vormen, mogen binnen een afstand van 1,5 meter afstand bij elkaar aan tafel zitten.

indoor speeltuin

Geen Familie Afstand