COVID - 19 Huisregels

Veilig samen spelen bij Cowboy & Indianen Speelreservaat.

Na bekendmaking van de versoepeling van de corona maatregelen is Cowboy & Indianen Speelreservaat sinds 29 mei weer open voor onze gasten. Cowboy & Indianen Speelreservaat heeft conform het RIVM en de GGD belangrijke maatregelen getroffen zodat je weer veilig bij ons kunt komen spelen.

Reserveren

Om alles soepel te laten verlopen is het voor iedereen verplicht om vooraf te reserveren, zoals opgelegd door de overheid. Zo voorkomen we dat het te druk wordt in Cowboy & Indianen Speelreservaat. Reserveer snel. Vol = vol. Dit geldt ook voor onze gasten met vrijkaarten, peuterpashouders en abonnementhouders. Reserveren kan online, telefonisch of aan de deur.Afstand houden

Natuurlijk willen we dat het allemaal veilig gebeurd, zodat de verspreiding van het corona virus wordt voorkomen.

Samen spelen voor kinderen is veilig omdat inmiddels bekend is dat kinderen een laag risicogroep vormen voor het verspreiden van het virus.
Cowboy & Indianen Speelreservaat is ingedeeld (meubilair + looproutes) op waarborging van 1,5 meter, conform de richtlijnen van de overheid.
Er zijn markeringen en posters aangebracht die jullie en ons helpen herinneren aan het houden van voldoende afstand.

Het is volwassenen niet toegestaan om met de kinderen mee te gaan in de speeltoestellen.

Voor de peuterafdeling geldt dat volwassenen mee mogen mits de 1.5 meter afstand wordt gerespecteerd.

Extra hygiëne

Er wordt extra grondig gereinigd. Gedurende de dag worden tafels en toiletten nog vaker schoongemaakt. Bij binnenkomst kunnen alle gasten hun handen desinfecteren bij de infectiezuil.

indoor speelhal Coevorden

Er zijn een aantal regels waar wij ons als bedrijf aan moeten houden.
Lees daarom de onderstaande artikelen goed door.
Er zijn een aantal zaken die nog niet kunnen gaan zoals je van ons gewend bent. Zorg dat je niet voor verrassingen komt te staan.

indoor speeltuin
sokken

Graag willen we erop wijzen dat het verplicht is dat kinderen sokken dragen tijdens het spelen in het speelparadijs in verband met hygiëne en veiligheid.